Welkom!

Leg uw automatten veilig vast!

1

Ronde ringen voor Opel

Ronde Opel bevestigingsringen Deze bevestigingsringen worden standaard in bijna alle Opel modellen gebruikt. Bij elk product vind je een foto van het bevestigingsmateriaal wat wij voor die auto leveren. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!
3

Universele bevestigingsmaterialen

Universele bevestigingsmaterialen voor automatten Alle automatten, die niet geleverd worden met originele ringen, omdat er geen punten in de auto zitten, leveren we met dit bevestigingsmateriaal. Hiervoor worden geen voorzieningen in de automatten gemaakt zoals gaten of ringen, maar dit wordt los met de automatten meegeleverd. Je kunt het dus ook niet gebruiken als je dat niet wilt. Met dit materiaal legt u de matten stevig vast. We leveren zowel de materialen voor in de bodem van de auto, als voor de automatten zelf.
4

Ronde ringen voor Audi en Volkswagen

Ronde VW bevestiging Deze bevestigingsringen worden standaard in bijna alle Audimodellen gebruikt. Ook Volkswagen gebruikt deze ringen bij veel modellen. Bij elk automattenset op de website tonen wij het bevestigingsmateriaal wat wij meeleveren. Bij sommige modellen kunt u dat zelf kiezen. Deze en bevestigingsnummer 13 worden door Volkswagen soms door elkaar gebruikt. Bij die modellen bieden wij beide bevestigingssoorten aan. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!
5

Ronde ringen voor Citroen en Peugeot

Bevestigingsringen Citroen en Peugeot automatten Deze bevestigingsringen worden standaard in bijna alle Citroen en Peugeotmodellen gebruikt. Bij elk automattenset op de website tonen wij het bevestigingsmateriaal wat wij meeleveren. Bij sommige modellen kunt u dat zelf kiezen. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!
9

Ronde ringen en haakjes voor Toyota

Ronde ringen en haakjes voor ToyotaDeze bevestigingsringen worden standaard in bijna alle Toyota modellen gebruikt. Dit set besteld niet alleen uit ringen maar ook uit het haakje wat er bij hoort om het vast te kunnen maken aan de voorziening die in de bodem van de auto zit. Bij elk product vind je een foto van het bevestigingsmateriaal wat wij voor die auto leveren. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!
10

Ronde ringen voor Volvo

Ronde ringen voor VolvoDeze bevestigingsringen worden standaard in bijna alle Volvo modellen gebruikt. Bij elk product vind je een foto van het bevestigingsmateriaal wat wij voor die auto leveren. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!
13

Ovale ringen voor o.a, Volkswagen

Ovale bevestigingsringen voor onder andere VolkswagenDeze bevestigingsringen worden veel Volkswagen modellen gebruikt. Volkswagen gebruikt ook ronde ringen (nummer 4). Daarom bieden we deze ringen bij sommige modellen aan als productoptie. U kunt dan zelf kiezen welke bevestigingsringen het moeten worden. Er zijn merken die deze bevestigingsringen ook gebruiken. Onder andere Ford en Renault gebruiken dit systeem bij sommige modellen. Bij elk mattenset op de website tonen wij onder de foto's welke bevestigingsringen we leveren. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!
14

Ronde bevestigingsringen voor Mercedes

Ronde bevestigingsringen voor MercedesDeze bevestigingsringen worden standaard in bijna alle Mercedes-Benz modellen gebruikt. Bij elk product vind je een foto van het bevestigingsmateriaal wat wij voor die auto leveren. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!
15

Bevestigingspinnetjes voor BMW

Bevestigingspinnetjes voor BMWDeze bevestigingspinnetjes worden standaard bij bijna alle BMW modellen gebruikt. Bij elk product vind je een foto van het bevestigingsmateriaal wat wij voor die auto leveren. Dit materiaal wordt los met de matten meegeleverd!
16

Ronde ringen voor Nissan en Renault

Ronde bevestigingsringen voor Nissan en RenaultDeze bevestigingsringen worden standaard in een aantalNissan en Renault modellen gebruikt. Bijvoorbeeld in de Nissan Qahqai en de Renault Koleos. Bij elk product vind je een foto van het bevestigingsmateriaal wat wij voor die auto leveren. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!
17

Ronde ringen voor Alfa Romeo, Fiat en Lancia

Ronde bevestigingsringen voor Alfa Romeo, Fiat en LanciaDeze bevestigingsringen worden standaard in enkele Alfa Romeo, Fiat en Lancia modellen gebruikt. Bijvoorbeeld in de Alfa Romeo MiTO, Fiat 500 en Lancia Ypsilon. Bij elk product vind je een foto van het bevestigingsmateriaal wat wij voor die auto leveren. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!
18

Ronde ringen voor Honda, Toyota en Lexus

Ronde bevestigingsringen voor Honda, Toyota en LexusDeze bevestigingsringen worden standaard in een aantal Honda, Lexus en Toyota modellen gebruikt. Bij elk product vind je een foto van het bevestigingsmateriaal wat wij voor die auto leveren. Wij monteren deze ringen voor u in de automatten!