Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Hyundai Bayon 2021->

Nieuw! Automatten voor de Hyundai Bayon 2021->

De geheel nieuwe Hyundai Bayon is een geheel nieuwe cross-over SUV die speciaal voor Europa is ontworpen. Als SUV in het B-segment is hij het nieuwste en kleinste lid van Hyundai's groeiende SUV-familie. Bayon heeft een compact exterieur, een ruim interieur en een lange lijst van intelligente veiligheids- en connectiviteitsfuncties die hem onderscheiden in zijn segment. Hiermee democratiseert Hyundai Bayon de technologie, waardoor hightech veiligheids- en connectiviteitsfuncties voor iedereen toegankelijk worden.

In lijn met Hyundai's bestaande naamgevingsstrategie voor SUV's, werd de naam van Bayon geïnspireerd door een vakantiehotspot: Bayonne, de hoofdstad van Frans Baskenland en een van de mooiste bestemmingen in het zuidwesten van Frankrijk. Omdat Hyundai Bayon is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de Europese markt, besloot het bedrijf het een Europese naam te geven.

Bayon is het nieuwste designstatement binnen de Hyundai SUV-familie, onderscheidend door onverwachte en opvallende proporties en sterke grafische kenmerken. Bovendien heeft Bayon een schoon, ruim en goed verlicht interieur. Er is een sterke focus op het maximaliseren van het comfort van de voor- en achterpassagiers en het vergroten van de bagageruimte. Hyundai Bayon heeft een schoon, ruim en goed verlicht interieur. Er is een sterke focus op het maximaliseren van het comfort van de voor- en achterpassagiers en het vergroten van de bagageruimte. Kleuren die beschikbaar zijn voor de bekleding  van het interieur zijn: Volledig zwart, Donkergrijs + Lichtgrijs of Donkergrijs + mangrovegroen stiksel en inzetstukken. Bij ons kunt u de automatten voor deze auto zelf samenstellen en elke gewenste kleur keuze maken. U kunt ook een losse automat bestellen. Of automatten met een eigen tekst.