Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

Nieuw! BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

De BMW G23 (4 serie) cabrio 2021 is een indrukwekkende auto met een tijdloos design en uitstekende prestaties. Dit model is de opvolger van de BMW 4 serie cabrio uit 2019 en beschikt over diverse verbeteringen die het rijden nog plezieriger maken.

Het eerste wat opvalt aan de BMW G23 cabrio is het elegante en sportieve design. Het exterieur is ontworpen om indruk te maken en de aandacht te trekken, terwijl het interieur is ingericht voor optimaal comfort en luxe. Het dak van de cabrio is van stof en kan elektrisch worden geopend en gesloten. Dit betekent dat je met een druk op de knop in enkele seconden kunt genieten van het heerlijke weer.

De BMW G23 cabrio is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de 420i, 430i, M440i xDrive en de M4. De 420i en 430i zijn voorzien van een viercilindermotor en leveren respectievelijk 184 en 258 pk. De M440i xDrive heeft een zescilindermotor met een vermogen van 374 pk, terwijl de M4 een vermogen van 510 pk levert. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een automatische transmissie met acht versnellingen.

De prestaties van de BMW G23 cabrio zijn uitstekend. De auto accelereert snel en soepel, terwijl de handling en grip op de weg subliem zijn. De M440i xDrive en M4 zijn bijzonder krachtig en kunnen in enkele seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. Het geluid van de motor is daarbij ook nog eens indrukwekkend en maakt het rijden in deze auto extra plezierig.

Het interieur van de BMW G23 cabrio is voorzien van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort. De stoelen zijn bijzonder comfortabel en bieden goede ondersteuning, terwijl het infotainmentsysteem eenvoudig te bedienen is en beschikt over talloze functies. Het audiosysteem van Harman Kardon is standaard in de M440i xDrive en M4 uitvoeringen.

De BMW G23 cabrio beschikt ook over een aantal handige veiligheidsvoorzieningen, waaronder een dodehoekdetectiesysteem en een rijstrookassistent. Ook beschikt de auto over adaptieve cruise control en een noodremassistent.

Kortom, de BMW G23 cabrio 2021 is een geweldige auto voor liefhebbers van luxe en sportieve auto's. Met zijn indrukwekkende prestaties, comfortabele interieur en tijdloze design is deze cabrio een genot om in te rijden en te bezitten.

We leveren voor deze auto de voormatten, voorzien van originele ringen waarmee u de matten op de originele wijze kunt bevestigen.

De producten uit dit bericht