Dacia

Automatten Dacia

We hebben automatten voor elke Dacia. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke Dacia de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten Dacia

De naaldvilt automatten zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten Dacia

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten Dacia

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten Dacia

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten Dacia

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Dacia. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Dacia Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle DACIA automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Dacia worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel Dacia kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Dacia kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.