Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Jaguar

Jaguar is het luxe automerk van Jaguar Land Rover, een Britse multinationale autofabrikant met hoofdkantoor in Whitley, Coventry, Engeland. Jaguar Cars was de onderneming die verantwoordelijk was voor de productie van Jaguar auto's totdat de activiteiten op 1 januari 2013 volledig werden samengevoegd met die van Land Rover tot Jaguar Land Rover. Jaguar werd in 1922 opgericht als de Swallow Sidecar Company, die oorspronkelijk zijspannen voor motorfietsen maakte en vervolgens carrosserieën voor personenauto's ontwikkelde. Onder het eigendom van S. S. Cars Limited breidde de onderneming zich uit tot complete auto's die in samenwerking met Standard Motor Co werden gebouwd en waarvan vele de modelnaam Jaguar droegen. In 1945 werd de naam van de onderneming veranderd van S. S. Cars in Jaguar Cars. In 1966 volgde een fusie met de British Motor Corporation, waarbij de uitgebreide onderneming voortaan British Motor Holdings (BMH) heette, die in 1968 fuseerde met Leyland Motor Corporation en British Leyland werd, dat zelf in 1975 werd genationaliseerd.

Automatten Jaguar

We hebben pasvorm automatten voor elke Jaguar. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke JAGUAR de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor JAGUAR zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Jaguar. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle Jaguar automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Jaguar worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel modellen kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Jaguar kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.

Jaguar