Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Landrover

Land Rover is een Brits automerk dat gespecialiseerd is in terreinwagens en SUVs. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en is sindsdien een belangrijke speler geweest in de markt voor terreinwagens. De eerste Land Rover, ook wel bekend als de Series I, was een robuuste terreinwagen met een eenvoudig ontwerp en een sterk frame dat speciaal ontworpen was voor het rijden op onverharde wegen. Deze eerste Land Rover werd geproduceerd tot 1985. In de jaren daarna heeft Land Rover een aantal andere modellen geïntroduceerd, waaronder de Range Rover, de Discovery en de Freelander. Deze modellen zijn groter en luxueuzer dan de oorspronkelijke Land Rover en zijn voorzien van moderne technologieën, zoals vierwielaandrijving, geavanceerde vering en moderne motoren. Land Rover modellen zijn bekend om hun capaciteiten off-road en hun robuustheid, en zijn vaak gebruikt voor landbouw, militaire doeleinden en in de recreatie sector. In 2000 werd Land Rover overgenomen door het Indiase bedrijf Tata Motors en sindsdien is het merk onderdeel van de Tata Motors Group. Land Rover blijft een van de meest populaire merken in de markt voor terreinwagens en SUV's en heeft een grote aanhang van trouwe klanten.

Automatten Land Rover

We hebben pasvorm automatten voor elke Land Rover. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke LAND ROVER de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor LAND ROVER zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Land Rover. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle Land Rover automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Land Rover worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel modellen kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Land Rover kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.

Landrover